" RUSYA VATANDAŞLARINA TÜRKİYE DE 1 YIL SURELİ OTURMALARI İÇİN İKAMET İZNİ İŞLEMLERİ TAKİBİ YAPILIR"

 

( 01,01,2016 tarihi itibariyle TR.vatandaşları Rus topraklarına vizeli seyahati başlamıştır.)

 

01,01,2018 tarihi itibariyle Konsolosluk Harçları ve Hizmet bedelleri yeniden düzenlenmiştir.

 

RUSYA TURİSTİK VİZE ÜCRETLERİ VE KURALLARI
Turistik Vize 5-25  günlük
Tek girişli işlem süresi 5 iş günü 190,00 $  
Tek girişli işlem süresi 2 işgünü 265,00 $

İSTENEN EVRAKLAR
* en az 6 ay süreli pasaportun aslı
*foto 2 ad. (arkası beyaz fonlu 3,5x4,5 ebadında)
*Ev adresi ve ev telefonu
*İş adresi ve İş telefonu
*
Aşağıda bulunan bilgi formunu doldurularak tarafımıza gönderebilirsiniz. 

RUSYA VİZESİ HAZIR DAVETİYE ÜCRETLERİ
3 Ay 1 Girişli işlem süresi 2 işgünü  245,00 usd.
                     işlem süresi 5 işgünü 170,00 usd
3 Ay 2 Girişli işlem süresi 2 işgünü  335,00 usd.
                      işlem süresi 5 işgünü  215,00 usd.
     1 Yıllık Multi  işlem süresi 2 işgün 560,00 usd.  
                      işlem süresi 5 işgünü 340,00 usd.


RUSYA TİCARİ VİZE DAVETİYESİ ACENTEMİZDEN
TİCARİ DAVETİYE  3 AY TEK GİRİŞ  İŞLEM SÜRESİ 30 İŞ GÜNÜ  410,00 USD.
TİCARİ DAVETİYE 1 YILLIK ÇOK GİRİŞLİ İŞLEM SÜRESİ 40 İŞ GÜNÜ 800,00 USD

İstenen Evraklar: 
-1 Resim orijinal arka fon beyaz 
-24 ay süreli pasaport ( vize yapılacak sayfasının olması lazım.)
- pasaportun seyahat acentamıza teslim edilmesi önemlidir. 

 

RUSYA VİZE BAŞVURU FORMU

Değerli Misafirlerimiz;

Lütfen DİKKAT li okuyup aşağıdaki bilgileri eksiksiz olarak doldurunuz.
1-Vize Başvuru formunda eksik veya yanlış olarak verilen bilgiler vizenin ret edilmesine,RUSYA gümrükleri girişinde geri çevrilmenize veya RUSYA içinde bulunurken vizenin iptaline neden olabileceğini siz değerli misafirlerimize hatırlatırız.
2-Acentamız, konsolosluk ile aracı kurum olduğundan vize reddinde mesuliyet kabul etmez.Vize onayı ve vize süresi Konsolosluğa bağlıdır.
3-Turistik Vizelerde pasaport ile beraber verilen otel VOUCHER ı Rusya da  bulunan turizm acentesinden alınmış TIF
   bir otelde konaklama belgesi gibi gözüksede Rezervasyon yapılan voucher deki OTEL de konaklayacanız anlamına 
   gelmez.Turistik vize olduğu için bir otelde konaklama yapmanız ve bununla ilgili konaklama belgesini yanınızda        bulundurmanızı tavsiye ederiz. LÜTFEN AMACINIZA UYGUN SEYEHAT EDİNİZ.   
4-RUSYA gümrük girişlerinde yaşanabilecek olası sorunlardan dolayı acentemiz mesuliyet kabul etmez.seyehat acentamız konsoloslukla ranızdaki işlemin takibinden sorumludur.
5-AYRICA; arka fon BEYAZ 1 fotoğraf + pasaportunuzun ( alınacak vizenin bitim tarihinden itibaren) 6 ay süreli olması,BOŞ VİZE sayfası bulunması, Pasaport sahibinin İMZA sının mutlaka olması, yırtık ve yıpranmış pasaportla vize alınması mümkün değildir.Açıklama ve gümrük sayfalarına vize verilmeyeceğini tarafınıza bildirmekteyiz.
6-Konsolsoluk işlemleri sırasında bazı soy isimler ve KİŞİ benzerliklerinden dolayı pasaportlarınız işlem durumuna göre en az 3 gün en fazla 15 gün konsolosluk tarafından araştırmaya  alınabilmektedir.
Siz değerli müşterilerimize bu bilgileri vermekten memnuniyet duyarız.
 
VİZE ALINACAK KİŞİYE AİT  BİLGİLER
 
ADI / SOYADI :
 
KIZLIK SOYADI :

İŞYERİ ADI /ÜNVANI :
 
İŞYERİNDEKİ GÖREVİ :

 İŞYERİ ACIK ADRESİ :
 
İŞYERİ TELEFONU :
 
EV ADRESİ :
 
EVTELEFONU :
 
CEP TELEFONU :

RUSYADA GİDECEĞİ ŞEHİR :
 
RUSYA’YA YAPACAĞI SEYAHATİNİN BAŞLANGIC TARİHİ :
                                                                                                         
İMZA


  • Yitmen Reklam Ofset ART SPOR TURİZM Yatırımları Tic. ve San. Ltd. Şti.
  • Haseki Sultan Mh.Turgut Özal Millet Cd. İnan İşhanı No: 11 / J  ( Yusufpaşa Tramvay Durağı Yanı)
    Fatih-İstanbul / Turkey
  • T. : 0212 530 69 31 pbx
  • info@artsportour.com
internet sanatı ürün tanıtım sitesi